logo

BESKRIVNING
V-Ray är en mycket populär och funktionsrik renderare som med sin höga prestanda avslöjar en helt ny värld av möjligheter. Chaos Group, som är tillverkare och utvecklare av V-Ray, har lagt mycket fokus på att göra raytracing så snabbt som möjligt, vilket har gjort V-Ray till ett av de absolut snabbaste renderingsprogrammen på marknaden. Chaos Group tilldelades 2017 en Sci-Tech Award (teknisk Oscar) för sina och V-Rays insatser för filmindustrin.
V-Ray for Maya är ett omfattande fysikaliskt baserat belysnings-, skuggnings- och renderingsverktyg med sömlös integration med Autodesk Maya. Renderingsprogrammet har satt standarden för snabbhet, pålitlighet, användarvänlighet och hög renderingskvalitet. V-Ray for Maya erbjuder en rik uppsättning funktioner som ger dig fantastiska renderingsmöjligheter. V-Ray 3.5 for Maya introducerar en kraftfull uppsättning nya funktioner och förbättringar, inklusive snabbare rendering och prestanda, användarvänliga reglage samt en ny progressiv renderingsmotor och mycket mer. En fullständig lista med nya funktioner i V-Ray 3.5 for Maya finns här.

NYTT I V-RAY 3.5 FOR MAYA
Här är några exempel på nyheter:
•  Adaptive Lights – Ny algoritm som dramatiskt snabbar upp renderingar av scener med många ljuskällor
•  IPR – Interactive Production Rendering: uppdaterar materialändringar i realtid med reducerad minnesanvändning
•  V-Ray Frame Buffer Tools – Snabbare look development på objekt i Frame Buffer med Render Mask: Isolate select tool
•  Resumable Rendering – stoppa renderingen (t.ex. stäng av Autodesk Maya) och fortsätt sömlöst där du slutade rendera
•  AlSurface material – Anders Langlands populära alSurface-material med inbyggd SSS, nu i V-Ray
•  GPU-förbättringar – Rendera större, mer detaljerade scener med mindre minne

CHAOS GROUP - V-RAY 3.x MAYA

Pris:
7 250 kr
Antal:
V-Ray är en mycket populär och funktionsrik renderare som med sin höga prestanda avslöjar en helt ny värld av möjligheter. Chaos Group, som är tillverkare och utvecklare av V-Ray, har lagt mycket fokus på att göra raytracing så snabbt som möjligt, vilket har gjort V-Ray till ett av de absolut snabbaste renderingsprogrammen på marknaden.

LICENSIERING MED ONLINE LICENSING
ELLER DONGLE SOM BESTÄLLS EXTRA,
LÄMNA MEDDELANDE I KASSAN

Licensieringsalternativ

Chaos Groups produkter licensieras antingen genom online-licensiering eller med ett hårdvarulås:

Online-licensing
Chaos Group har ett nytt licensieringsalternativ som inte kräver ett hårdvarulås (USB-dongle). Med det nya online-licenssystemet får du tillgång till din nya licens snabbare. Du behöver inte vänta på att hårdvarulåset ska levereras. Online-licenser kräver stabil internetanslutning och kan aktiveras i realtid när ordern är processad. Om du behöver använda din licens offline finns möjligheten att checka ut licensen i upp till 15 dagar per tillfälle. Online-licensiering erbjuds för närvarande endast för nya licenser.

Hardware licensing (kräver dongle)
Programmet licensieras genom ett hårdvarulås (en USB-dongle) som kan installeras och användas lokalt på varje dator, eller på en tillägnad server från vilken en eller flera licenser kan delas ut till användare i ett datornätverk. Flera licenser kan låsas till ett och samma hårdvarulås. Notera att hårdvarulåset säljs separat, vilket betyder att du måste meddela vid köp att du önskar en USB-dongle  (gäller dig som inte redan har ett Chaos Group-hårdvarulås sedan tidigare).

E-Butiken licens, är permanent licens (1 Workstation)
Permanent licens   (1 Workstation  + 5 Render Nodes) 14 640kr plus moms
Permanent licens   (1 Workstation +10 Render Nodes) 20 008kr plus moms
Hyrlicens 1 Månad (1 Workstation)    586kr plus moms
Hyrlicens 1 År         (1 Workstation) 3 709kr plus moms
Vi förbehåller oss rätten till prishöjningar utan föregående avisering. 
Vi reserverar oss för ev prishöjningar som ligger utanför vår kontroll

DONGLE Hårdvarulås : Detta kan installeras och användas lokalt på varje dator eller installeras på en tillägnad server från vilken en eller flera V-Ray-licenser kan delas ut till användare i ett datornätverk.
Flera licenser kan låsas till ett och samma hårdvarulås.